Održana redovita izvještajna Skupština

 

U nedjelju 21. siječnja održana je redovita izvještajna Skupština planinarskog društva „Granaš“. Bila je to prilika za sve članove da se upoznaju sa radom, aktivnostima i finansijskim stanjem i troškovima  Društva u protekloj godini, kao i sa planom rada za tekuću 2024. godinu.

Sastankom je  rukovodio predsjednik Skupštine Ivo Marković, dok je izvješća podnosio predsjednik Udruženja Ivo Lukić.

Protekla 2023. godina je bila izuzetno bogata aktivnostima članova koji su se ogledali u čestim odlascima prema pozivima planinarskih društava, ali i velikim brojem aktivnosti u planinarskom domu sveti Bernard koje je organiziralo Društvo kao domaćin ili kao partner u projektima. Planinarski dom sveti Bernard je bio mjesto i raznih obiteljskih i drugih privatnih druženja gdje su najčešće članovi ili mještani koristili kapacitete doma.

Planinarski izlet „Ljeto župe Zovik“ je završen izuzetno uspješno i iznad svih očekivanja budući se održavao u isto vrijeme kada i brojna druženja i susreti u župi Zovik. Predsjednik Lukić je zahvalio svima darivateljima za  poklone i darove sa kojima je redovito održavanje doma i rad Društva mnogo lakši.

U plan rada je uvršten odlazak i uspon na najviši vrh Republike Hrvatske koncem mjeseca svibnja, ili u drugom terminu druge polovice mjeseca lipnja.

Tradicionalni izlet i dan PD „Granaš“ – „Dani zove 2024“ održati će se 09. lipnja, a izlet i igre bez granica u sklopu „Ljeto župe Zovik“ na dan 13. kolovoza 2024. godine.

Na Skupštini je izvršen i izbor upražnjenog mjesta člana Upravnog odbora, te su definirani načini održavanja objekta i okoliša planinarskog doma sveti Bernard.

Nakon službenog dijela uslijedio je zajednički ručak kojega je pripremao „majstor od roštilja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)