APSOLUTNO SU NEISTINITI NAVODI POJEDINIH PORTALA, O NAVODNOM PRISUSTVU PRIPADNIKA MUP-a RS I PREGLEDU PROSTORIJA I UREDA GLAVNE TUŽITELJICE

Nakon što su na portalima  objavljene apsolutno netočne i neistinite informacije, Tužiteljstvo BiH javnosti i medijima upućuje slijedeće reagiranje.
-Apsoultna je neistina da su u petak 12. ožujka, u prostorijama glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH, boravili pripadnici MUP-a RS, te vršili bilo kakve sigurnosne ili druge preglede.
Također, ulaz i pristup zgradi i kapacitetima Tužiteljstva BiH i Uredu glavne tužiteljice, pod sigurnosnom su zaštitom i ograničenim i evidentiranim pristupom.
Ovi neistiniti navodi, vjerojatno potiču od centara bliskih pojedinim političkim opcijama čijim visokim dužnosnicima se sudi ili se procesuiraju  u Tužiteljstvu BiH, te predstavljaju još jedan u nizu pritisaka na glavnu tužiteljicu, tužitelje i uposlenike Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.
Bez obzira na sve pritiske, Tužiteljstvo BiH nastavit će svoj rad u skladu sa zakonom i u interesu građana Bosne i Hercegovine i ovakvi neprimjereni pritisci nas neće zaustaviti u procesuiranju nezakonitosti u Bosni i Hercegovini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)