Recept za dugovječnost nećemo vam otkriti jer to možete i sami svaki dan od 0 do 24 na 90,2 MHz ili putem live streama, a ikonicu našeg radija potražite na portalu novosti.hr ili nekim drugim aplikacijama.

Kao i prije pune 63 godine, naš Radio je danas jednako informativan, aktualan i bezvremenski medij. Već smo pisali o tome koliko su se mediji tijekom povijesti mijenjali, ali radio je ostao uvijek najbrži i najdinamičniji. Glazba, zabava i najnovije informacije definitivno su ovaj medij pozicionirali na visoko prvo mjesto. Ljudi slušaju radio u svim trenucima, a posljednja istraživanja govore kako se radio sluša svakodnevno i u svim situacijama. Danas čak i tuš kabine imaju ugrađen mali prijemnik za potpuno opuštanje. On je jedini medij dostupan kao obavezna oprema u svim automobilima, a upravo se pri vožnji najčešće i sluša. Uz radio se i slavi i tuguje. Iako je izgubio formu i ulogu kakvu je prije imao zbog popularnosti društvenih mreža, u glazbenom smislu, ovaj je medij još uvijek broj 1. Stoga ni ne iznenađuje što glazbeni urednici svakodnevno pažljivo slažu play liste nižući uspješnice koje često poprimaju epitet hita lansirajući ih iz etera izravno u uho slušatelja. Iako je elektronika i automatika preuzela taj isti eter, ljudski je faktor u ovome slučaju nezaobilazan, i kao kod svega na kraju, ključan.

Radio Vinkovci u elitnom su društvu tek nekoliko radiopostaja koje broje ovako veliki broj godina neprekidnog emitiranja, a Hrvatska udruga radija i novina (HURIN) prepoznaje ovaj naš medij, te smo uz prošlu okruglu godišnjicu dobili nagradu, a prije 2 godine i nagradu za najbolji portal koji smo već spomenuli. Radio Vinkovci su krajem godine započeli s velikim kapitalnim ulaganjem u opremanje studija, režije i produkcije najnovijom opremom što je uvelike olakšalo posao, ali i dodatno motiviralo naše lidere u eteru Milana i Josipa. Uz ova dva dominantna glasa svakodnevno u zabavnom djelu čujete vesele glasove naših studentica Eme, Tene i Nataše.

Informativni program uređuju mlade snage redakcije Laura i Antonija, a priloge pripremaju Tihana, Aneta, Josipa i Mario koji je zaslužan za iscrpna sportska izvješća. Tu su i emisije za mlade i djecu, kulturni sadržaj i sportsko-zabavni program u potpunosti vlastite proizvodnje malog tima Novosti.

Naravno s novim i zanimljivim programom raste i broj naših oglašivača, a produkcija i prodaja tu imaju također pune ruke posla. Marljivo i strpljivo brusi se svaki ton kako bismo dobili vrhunski proizvod koji se u konačnici emitira u našem eteru.

Svima koji nas prate poznato je kako su rođendani Radio Vinkovaca sve samo ne obični, jer vi nas darujete svakodnevno kada nas slušate, a onda je na nama red darovati vas, a kada ako ne za rođendan. Pripremili smo vrijedne nagrade, a posebne će biti i one iznenađenja u kojima će moći sudjelovati svi naši građani. Više o tome saznat ćete tijekom dana od naše ekipe u eteru, a na vama je da pratite upute i sudjelujete u nagrađivanju. Ostanite i dalje uz 90,2 MHz i popravite si dan uz program Radio Vinkovaca.

Najbolja glazba, zabava i provjerene i aktualne informacije za našu medijsku kuću prije svega su imperativ od kojega ne odustajemo, a upravo je to ono što nas je održalo na medijskoj sceni sve ove godine.

Danas slavimo rođendan i nagrađujemo naše slušatelje cijeli dan. Pratite nas i popravite si dan uz Radio Vinkovce!

Izvor: Novosti.hr

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)