Posavina u srcu !

Policija provela akciju ¨ŠREK” i pronašla i oduzela biljne materije koja asocira na opojnu drogu “marihuanu”

Nakon planskih aktivnosti koje su između ostalog podrazumijevale prikupljanje informacija i dokaza usmjerenih na suzbijanje rasturanja narkotičkih sredstava na području Brčko distrikta BiH, Policija Brčko distrikta BiH je tijekom jučerašnjeg dana provela radnje na realizaciji policijske akcije kodnog naziva ¨ŠREK¨.

Više...

Vlada usvojila odluku o izmjeni Pedagoških standarda i normativa za srednje obrazovanje

Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je na drugom nastavku 26. redovite sjednice Smjernice za izradu nacrta odluke o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju Pedagoških standarda i normativa za srednje obrazovanje u Brčko distriktu BiH.

Više...

Usvojen Nacrt zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhanskih proizvoda na javnim mjestima u Brčko distriktu BiH

Zastupnici Skupštine Brčko distrikta BiH usvojili su Nacrt zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhanskih proizvoda na javnim mjestima u Brčko distriktu BiH. Nacrt ovog zakona usvojen je tijekom poslijepodnevnog zasjedanja na 18. redovitoj sjednici, koja je počela nakon što je tijekom prijepodneva završena 17. redovita sjednica.

Više...

Pregled značajnih sigurnosnih događaja u periodu od 20.10.2017. godine do 23.10.2017. godine

Značajni sigurnosni događaji na području Brčko distrikta BiH u periodu od 20.10.2016. godine do 23.10.2017. godine:

Više...