Posavina u srcu !

ORAŠJE - Agencija za statistiku BiH u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku, provest će probni popis žitelja BiH, kućanstava i stanova.

Više...

altDOMALJEVAC - Osnovna škola Braće Radića u Domaljevcu je u srijedu, 10. listopada 2012. godine obilježila Dane kruha.

Više...

ORAŠJE - Članovi Lovačke udruge Sava Orašje su u srijedu poslijepodne ocjenili svoje lovačke trofeje.

Više...

Posavska televizija je krenula sa radom 09.04.2009. godine kao prva internet televizija u Bosni i Hercegovini. Svojim radom pokušavamo do naših gledatelja što vjernije prenijeti zbivanja u Bosanskoj Posavini, Hercegovini,središnjoj Bosni i Iseljeništvu. Ono što nas izdvaja od svih ostalih tv kuća sa ovih prostora to je POZITIVA. Radimo reportaže iz svih naših krajeva o kulturi i običajima Hrvata iz BiH. Od 04.10.2014. godine emitiramo preko Eutelsat satelita, tada smo svoj djelokrug rada proširili i na iseljene Hrvate. Koncepcija televizije je da se konačno uspostavi zajedništvo i međusobno poštivanje svih Hrvata. Da svi vide tko smo i što smo, upoznaju našu bogatu kulturnu i glazbenu baštinu. Jedina smo televizija na hrvatskom jeziku iz BiH koja emitira preko Satelita. Naš program prenosi veliki broj kablovskih i IPTV operatera u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Srbiji, Europi, Americi i Australiji.

Neslužbeno su već poznata imena osoba iz 10 političkih stranaka koje su prešle izborni prag i koje će se naći među 29 novih zastupnika Skupštine Brčko distrikta, a temeljem broja pojedinačnih glasova koje su dobili na lokalnim izborima.

 

Više...