Posavina u srcu !

Tenderska procedura za izbor kooperanata koji treba da održavaju puteve na području Brčko Distrikta u zimskom periodu je okončana, što donekle garantira da će zimsko održavanje početi na vrijeme, saznali smo u Vladi Brčko distrikta.

 

Više...

Jučer (14.10.2012.g.), ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, prigodno su obilježeni Dani kruha.

 

 

Više...

U dijelovima MZ Orašje, Kostrč i Tolisa danas je započeo probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova, kojega obavljaju ovlašteni popisivači, nezaposlene osobe  s područja općine Orašje, koji podliježu zakonskoj obvezi čuvanja tajnosti prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku, a glavni cilj je testiranje pripremljenih metodoloških i organizacijskih rješenja i procedura u svrhu otklanjanja eventualnih nedostataka za Popis 2013.godine.

Više...

SARAJEVO - Na deminerskom radilištu „Pjevalovac 1A“ općina Derventa, 16.10.2012 godine, u vremenu od 10:00 do 11:00 sati, bit će upriličena prezentacija deminerskih aktivnosti pripadnika Deminerske bojne Brigade taktičke podrške OS BiH.

Više...

DOMALJEVAC - Skupština Županije posavske pokušat će nastaviti svoj rad započet na IX. Sjednici, 18. listopada 2012. godine (četvrtak) od 11,00 sati.

Više...