Posavina u srcu !

Vlada Brčko Distrikta BiH održala 20. izvanrednu sjednicu

 

 

31.12.2013. Danas je u prostorijama Gradske vijećnice održana 20. izvanredna sjednica na kojoj je Vlada Brčko Distrikta  BiH usvojila Program utroška sredstava s pozicije grantova neprofitnim organizacijama u 2013. godinu u Odjelu za stručne i administrativne poslove, Pododjelu za potporu mjesnim zajednicama, udrugama građana i nevladinim organizacijama. Ovim programom se odobravanju sredstva u iznosu od 10.000 konvertibilnih maraka za izgradnju spomenika poginulim braniteljima u Mjesnoj zajednici Poljaci.

Izvještaj za medije

 

 

IZVJEŠTAJ ZA MEDIJE

sa pregledom značajnih bezbjednosnih događaja

u periodu od 27.12. do 30.12.2013. godine

 

 

KRIMINALITET:

 

- Tijekom izvještajnog perioda nije bilo prijavljenih krivičnih djela.

Više...

Novogodišnje druženje gradonačelnika s predstavnicima medijskih kuća

 

2013-12-30-Druzenje_s_novinarima3

Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH dr. Anto Domić u prigodi novogodišnjih blagdana organizirao je tradicionalni prijam za predstavnike medija u restoranu Vila "Cicibela" te im uručio simbolične poklone uz želje da se u susret novogodišnjim blagdanima obilježi dobra suradnja tijekom protekle godine.

Više...

Potpisano osam ugovora za stambeno zbrinjavanje obitelji poginulih branitelja

 

2013-12-30-Potpisani_ugovori2

Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH dr. Anto Domić potpisao je osam ugovora za potpuno stambeno zbrinjavanje obitelji poginulih branitelja i ratnih vojnih invalida Vojske Republike Srpske iz Brčko Distrikta BiH

"Ovaj program se u potpunosti uklapa u kontinuirane aktivnosti Vlade Brčko Distrikta BiH u smislu jednog prijateljskog odnosa prema braniteljskim populacijama i stambenom zbrinjavanju iz sve tri vojne komponente", rekao je gradonačelnik Domić.

Više...

Održan Božićni prijam Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ u Brčkom

2013-12-30-Novogodisnji_prijem-Napredak1

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica za Brčko Distrikt BiH, Katoličke crkve Brčanskoga dekanata te hrvatskih dužnosnika izvršne, zakonodavne i sudbene vlasti u petak je u predvečernjim satima u Napretkovom domu u Brčkom  upriličen tradicionalni prijam u prigodi obilježavanja katoličkoga Božića.

Više...