Posavina u srcu !

Tijekom jučerašnjeg dana, pronađena i oduzeta “marihuana” i “heroin”

Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju rasturanja opojnih droga na području Brčko distrikta BiH, policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su, tijekom jučerašnjeg dana (18.01.2018. godine), kod dvije osobe, pronašli i oduzeli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“ i praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “heroin”.

Naime, nakon prikupljenih operativnih saznanja, policijski službenici su u mjestu Cerik Brčko distrikt BiH, poduzeli radnje na zaustavljanju putničkog vozila marke “Renuat Laguna”, u kojem su se nalazile osobe koje su kod sebe posjedovala narkotička sredstva. Prilikom poduzimanja radnji kod osobe sa inicijalima A.H. rođena 1993. godine sa područja Živinice, pronađena je i oduzeta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“, a kod osobe sa inicijalima I.J. rođen 1975. godine sa područja Brčkog, pronađena je i oduzeta praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “heroin”.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjen prekršaj Policija će, Osnovnom sudu Brčko distrikta BiH podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja “Posjedovanje narkotičkih sredstava” iz Zakona o sprječavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga BiH (Službeni glasnik BiH 8/06).