Posavina u srcu !

Uručeni novogodišnji paketići djeci u zdravstvenim institucijama i Vrtiću „Evlad“

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić i Ivo Filipović uručili su danas novogodišnje paketiće djeci u Centru za mentalno zdravlje, djeci koja se nalaze na liječenju na Odjelu pedijatrije u Bolnici u Brčkom i mališanima Vrtića „Evlad“.

Željeli smo da ih obradujemo i poželimo im sretne blagdane. Također, na ovaj način željeli smo pokazati da brinemo o njima i da lokalna vlast nastoji popraviti njihov materijalni položaj i pomoći njihovim roditeljima“, rekao je predsjednik Kadrić tijekom posjete Centru za mentalno zdravlje.

Dopredsjednik Skupštine Ivo Filipović, također je izrazio zadovoljstvo današnjim susretima s mališanima ovoga centra.

Ovo je jedan od ugodnijih poslova koje smo imali ovih predblagdanskih dana. Ovoj djeci treba dodatna pažnja i oni posebno zaslužuju da im se pogleda u oči i čestita Nova godina“, rekao je dopredsjednik Filipović.

Nakon posjete Centru za mentalno zdravlje predsjednik i dopredsjednik Skupštine posjetili su Odjel pedijatrije u brčanskoj Bolnici i mališanima koji se nalaze na liječenju također uručili novogodišnje paketiće i poželjeli im brzo ozdravljenje.

Mališani Vrtića „Evlad“ priredili su za rukovodstvo Skupštine prigodan program nakon koga su i njima uručeni novogodišnji paketići.