Posavina u srcu !

Gradonačelnik podijelio novogodišnje paketiće mališanima Vrtića „Naša djeca“

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić obradovao je više od 400 mališana Vrtića „Naša djeca“ novogodišnjim paketićima. Djeca vrtića u naselju Grčica pripremila su recitacije i pjesmice specijalno za ovu priliku, a osim gradonačelniku obradovala su se i posjetu Djeda Božićnjaka.

Meni je zadovoljstvo da smo i ove godine, kao i ranijih godina, nastavili tradiciju posjećivanja vrtića i darivanja djece novogodišnjim paketićima. Kao i sva djeca najviše se obraduju Djedu Božićnjaku i imali su želja koje može ispuniti Djed Božićnjak, ali postoje i one želje koje ova Vlada i ovaj gradonačelnik moraju ispuniti kada su u pitanju naši najmlađi sugrađani, a to je da im osiguramo dovoljno kapaciteta u vrtićima“, istaknuo je gradonačelnik Milić.

On je izrazio zadovoljstvo što će u narednoj godini najvjerojatnije biti završen još jedan vrtić i krenuti u proceduru pripreme dokumentacije i izgradnje još dva vrtića u našemu gradu.

Djeci moramo osigurati uvjete za njihovo obrazovanje, odgoj i, po završetku školovanja, uvjete za daljnji život na prostoru ove lokalne zajednice“, istaknuo je Milić.

Gradonačelnik je sa suradnicima, predstojnikom Odjela za stručne i administrativne poslove Srđanom Blažićem i tajnikom Vlade Davorom Šolajom obišao i sudionike projekta „Napredujmo zajedno“ u organizaciji Društva psihologa Brčko distrikta BiH i podijelio im novogodišnje paketiće kao i zahvalnice za sudjelovanje u projektu.