Posavina u srcu !

Predsjednik Skupštine razgovarao s članovima Organizacijskog odbora Bajramskog turnira

Esed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH primio je danas članove Organizacijskog odbora 15. bajramskog turnira koji počinje sutra, 23. prosinca 2017. godine i trajat će do 5. siječnja 2018. godine.

-Želja mi je da još jednom dam svoj doprinos realizaciji Bajramskog turnira koji po masovnosti i kvaliteti predstavlja jedan od značajnijih športskih događaja u Brčko distriktu BiH i ima svoje posebne vrijednosti. Nadam se da će ovaj turnir i afirmacija malog nogometa biti poticaj generacijama, posebno osnovnoškolcima da se bave ovim športom kako bi razvijali sebe i bili zdrave generacije koji će graditi ovu zajednicu - rekao je predsjednik Kadrić.

Senad Bešić, član Organizacijskog odbora rekao je da se ove godine očekuje sudjelovanje blizu 90 ekipa u svim kategorijama, a za najuspješnije sudionike turnira pripremljeni su pehar, medalje i nagradni fond od 10 000 KM.

Za dosadašnji doprinos u organizaciji i održavanju Bajramskog turnira u Brčko distriktu BiH predsjedniku Skupštine Esedu Kadriću uručena je plaketa Organizacijskog odbora.

Plaketa je uručena i zastupniku Skupštine Zijadu Nišiću koji je također nazočio današnjem prijamu i razgovoru s članovima Organizacijskog odbora.